Företagsgolf

Företagsgolf för anställda eller med de viktigaste kunderna

Att anordna en företagsgolf är uppskattat både av kollegor och kunder. Men det krävs rätt mycket jobb för att det ska bli av och för att det ska bli riktigt bra. Vi hjälper gärna till.

WinWinGolf har kompetens, kontakter och resurser för att kunna arrangera ett bra företagsevent. Vi samarbetar med några utvalda anläggningar i Sverige och utomlands där vi kan erbjuda riktigt bra golf men också bra boende med en trevlig restaurang. Men om ni redan vet var ni vill vara men inte har någon internt som har tid eller kan arrangera så kontakta gärna oss. Vi gör inbjudan, bokar golfbana och starttider, förbereder restaurangen, håller i själva tävlingen, finns med ute på banan, redovisar resultat och håller i prisutdelningen, kanske även kan ordna någon delsponsor. Vi kan producera reportage och bilder från tävlingen som ni kan använda i era sociala media kanaler .

The National

En komplett anläggning med kanske Sveriges pampigaste klubbhus med två väldigt fina golfbanor.

Landeryds GK

Med tre fina golfbanor, vacker omgivning, bra boende och god mat är Landeryds GK i Östergötland en av våra favoriter.

Valle Romano

Spanien bjuder på många alternativ. Valle Romano är en bra anläggning med prisvärd golf och boende.

Pärnu Golf Bay

Vill man prova något nytt och riktigt lyxigt är Pärnu Golf Bay i Estland ett spännande alternativ.

Företagsgolf

För företagets anställda

Låt golfen bli en gemensam aktivitet på företaget. Bjud in kollegorna till en rolig golftävling. Vi ordnar allt från inbjudan till att boka starttider, prisbord och kanske en gemensam lunch eller middag efter tävlingen. Om ni har verksamhet på flera platser i landet kan vi ordna lokala deltävlingar med efterföljande finalspel.

För era viktigaste kunder

Det är alltid uppskattat att bli inbjuden till en golftävling. Ta tillfället i akt och presentera nya medarbetare, nya tjänster eller produkter eller gör ett seminarium efter tävlingen då ni bjuder in någon intressant föredragshållare. Kontakta gärna oss om ni vill ta hjälp.